Concours 2019

RABO-dressuurtrofee 2019

 

 

Rabo-dressuurtrofee 2019

 

Op 11 en 12 mei wordt de jaarlijkse Rabo-dressuurtrofee georganiseerd. Dit jaarlijks terugkerende evenement op het sportpark 'De Romrijten' in Maarheeze bij Rijvereniging De Maresca Ruiters omvat de selectiewedstrijd voor pony's en paarden dressuur. De wedstrijd is ook opengesteld voor combinaties buiten kring Eindhoven de Kempen.

 

Op zaterdag 11 mei is het de beurt aan alle ponyruiters en amazones uit de regio Eindhoven en de Kempen. Op zondag 12 mei is het de beurt aan de paardenruiters en amazones.

 

Dit jaar worden er weer vele extra rubrieken georganiseerd zoals op zaterdag de bixierubriek voor de allerkleinsten en de rubriek "bestgaande rijpony". Op zondag wordt er voor de klasse Z1, Z2 en ZZL een kür op muziek verreden aan het einde van de middag. Hier is een mooi prijzenpakket te winnen! 

 

In de tent is het elk jaar weer een gezellig samenzijn van paardensportliefhebbers, familie en vrienden. Maar ook u bent van harte welkom op dit mooie evenement! De terreinen zijn gelegen achteraan op sportpark De Romijten en de entree is op beide dagen geheel gratis! Kom gerust een kijkje nemen!

 

Meer informatie over de wedstrijd of inschrijven? Inschrijven kan via mijnknhs: https://www.mijnknhs.nl/Game/W040853 of via info@marescaruiters.nl