Menwedstrijd 2019

Menwedstrijd 2019

Menwedstrijd Maresca Ruiters

 

Op zondag 26 mei organiseerde de menafdeling van de 'Maresca Ruiters' in Maarheeze voor de eerste keer een menwedstrijd op hun clubterrein. De menafdeling bestaat nog niet zo heel lang en breidt zich inmiddels langzaam. Het werd dan ook tijd voor een eerste officiële wedstrijd en een clinic.

 

De wedstrijd was opengesteld voor alle klassen, met en zonder startkaart. De deelnemers hadden de mogelijkheid om deel te nemen aan een proefgerichte dressuurclinic van Saskia Siebers in een mooie dressuurring. De deelnemers konden hun dressuurproef rijden waarna Saskia opbouwend commentaar gaf, zodat de deelnemers gemotiveerd naar huis konden om het onderdeel dressuur te verbeteren.
Het vaardigheidsparcours had een strakke tijd als scherprechter en bij poort drie viel geregeld een balletje.

Het enthousiasme van deelnemers en de fijne weersomstandigheden maakten de eerste menwedstrijd in Maarheeze tot een succes!

 

Een leuk artikel over de menwedstrijd werd gepubliceerd op hoefnet, waar de mooie foto's van Cor van Dee dit artikel sierden: https://www.hoefnet.nl/clinic-siebers-motiveert-maresca-ruiters-in-maarheeze/?fbclid=IwAR3XbCPyd3rEOjAzLeGAu_mZ6yL8XQMxF72pB9vzhzYGmuHBObOxaMOenc4