Menwedstrijd

Menwedstrijd 2023

Dressuur en vaardigheidswedstrijd Maresca Ruiters

Op zondag 20 augustus organiseert de menafdeling van de 'Maresca Ruiters' in Maarheeze een officiële dressuur- en vaardigheidswedstrijd. Na een succesvolle wedstrijd in 2022, organiseren De Maresca Ruiters dit jaar opnieuw een dressuur-vaardigheidswedstrijd. 

 

De wedstrijd is opengesteld voor alle klassen en combinaties, pony's en paarden: enkelspan, tweespan, vierspan, sulky en tandem. Klasse: hobby, B, L, M, Z, ZZ.

Ook is er de mogelijkheid om een SMG proef te rijden in een 40x80 ring.

Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk om zonder startkaart in te schrijven voor de hobby en impuls klasse. Op deze manieren hopen we de wedstrijd voor iedere combinatie toegankelijk te maken.

 

Inschrijven kan via mijnknhs.nl of door een e-mail te sturen naar info@marescaruiters.nl. Niet startpashouders kunnen ook inschrijven per mail

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen voor de dressuurwedstrijd of alleen voor de vaardigheidswedstrijd in te schrijven. Het is mogelijk twee proeven of parcoursen te rijden. 

 

De wedstrijd wordt verreden op de terreinen van de Maresca Ruiters, gelegen achteraan op sportpark de Romrijten. Er is duidelijk bewegwijzering aanwezig, volg hiervoor de bordjes 'concours'. 

 

Ben je benieuwd naar deze wedstrijd? Schrijf je dan snel in! Tevens is een leuke impressie van vorig jaar terug te vinden in ons fotoalbum.

 

We hopen van 2023 opnieuw een mooie editie te maken! 

 

Menwedstrijd 2023