Concours 2024

Maresca Ruiters trofee 2024

 Maresca Ruiters Trofee 2024

 

Op 11 en 12 mei 2024 wordt de Maresca Ruiters Trofee georganiseerd. Dit evenement vindt plaats op het sportpark 'De Romrijten' in Maarheeze bij Rijvereniging De Maresca Ruiters. Op zaterdag worden de dressuurrubrieken voor pony's verreden. De klasse B t/m Z2, bixie en bestgaande rijpony staan op het programma. Tijdens de bestgaande rijpony mogen combinaties van alle rubrieken en klassen meedoen. De juryleden beoordelen de pony's op hun exterieur en manier van bewegen, hier zijn mooie prijzen te winnen! Voor alle rubrieken is er de mogelijkheid om twee proeven te rijden. De wedstrijd is tevens een selectiewedstrijd voor kring Eindhoven de Kempen, maar is tevens opengesteld voor combinaties buiten kring Eindhoven de Kempen.

 

Op zondag 12 mei is het de beurt aan de paardenruiters en amazones. Ook hier worden alle klassen verreden, van B dressuur tot en met ZZL en is er de mogelijkheid om 2 proeven te rijden. Bij de paarden is het eveneens mogelijk om aan de kür op muziek mee te doen. Hiervoor wordt een mooi prijzenpakket samengesteld voor de prijswinnaars.

 

Als extra rubriek kan er op beide dagen deelgenomen worden aan de Team Challenge van Kring Eindhoven de Kempen. Dit outdoorseizoen wordt de eerste editie van de Team Challenge georganiseerd. Bij deze nieuwe competitie, uitsluitend voor verenigingen uit KNHS Kring Eindhoven de Kempen, strijd je samen met je teamleden om extra prijzen! Je rijdt een individuele dressuurproef in jouw eigen klasse voor winstpunten en individuele prijzen en moedigt daarnaast je teamleden aan om hun beste beentje voor te zetten. Het team (bestaande uit drie of vier combinaties van één vereniging) met het hoogste percentage wint dagprijzen op de selectiewedstrijden en maakt kans op de overall titel.

 

In en rondom de tent belooft het weer een gezellig samenzijn van paardensportliefhebbers te worden.

 
Wil je meedoen aan de Maresca Ruiters Trofee? Schrijf je dan in voor onze wedstrijd op 11 en 12 mei a.s. via mijnknhs: https://www.mijnknhs.nl/Game/W130725 ✨
 
 

 

 

Maresca Ruiters trofee 2024

Route wedstrijdlocatie