Concours 2021

Maresca Ruiters trofee 2020

 Maresca Ruiters Trofee 2021

 

Op 8 en 9 mei 2021 wordt de jaarlijkse dressuurwedstrijd georganiseerd. Dit jaarlijks terugkerende evenement op het sportpark 'De Romrijten' in Maarheeze bij Rijvereniging De Maresca Ruiters is ook dit jaar hopelijk weer een selectiewedstrijd voor pony's en paarden dressuur. De wedstrijd is tevens opengesteld voor combinaties buiten kring Eindhoven de Kempen.

 

Op zaterdag 8 mei is het de beurt aan alle ponyruiters en amazones. De klassen B tot en met Z2 worden verreden en dit jaar is er tevens de mogelijkheid om twee proeven te rijden. Naast de reguliere dresssuurproeven is er ook de mogelijkheid om afdelingsdressuur te rijden. Aan het einde van de dag wordt de rubriek Bestgaande Rijpony verreden. Hieraan mogen combinaties van alle rubrieken en klassen meedoen. De juryleden beoordelen de pony's op hun exterieur en manier van bewegen, hier zijn mooie prijzen te winnen!

 

Op zondag 9 mei is het de beurt aan de paardenruiters en amazones. Ook hier worden alle klassen verreden, van B dressuur tot en met ZZL en is er de mogelijkheid om 2 proeven te rijden. Bij de paarden wordt aan het begin van de middag een kür op muziek verreden. Hiervoor wordt een mooi prijzenpakket samengesteld voor de prijswinnaars.

In en rondom de tent belooft het weer een gezellig samenzijn van paardensportliefhebbers te worden.

  

 

 

Route wedstrijdlocatie